Jump to content
 •        
 • Bl4zed
  Bl4zed

  The Reality 18 Rocket League Compo

  Get Gaming Rocket League team had afgelopen weekend wederom een mooi resultaat neergezet op de The Reality LAN. 

  In de poulefase namens het op tegen teams van o.a GMNL, paRalyzed Gaming 1 en doenormaal. De eerste match werd gespeeld tegen het team paRalyzed Gaming 1, deze match werd uiteindelijk gewonnen door onze boys. De tweede match werd gespeeld tegen het team GMNL, deze werd uiteindelijk ook gewonnen met een eindstand van 2-0. De derde match werd gespeeld tegen het team doenormaal, ook deze match werd uiteindelijk gewonnen met 2-0. 

  Na de poulefase gingen ze direct door naar de Upperbracket waar het team R4GE.RL Fun klaarstond. R4GE.RL Fun moest eerst nog een match spelen voor ze tegen onze team moesten gaan spelen. Want onze eigen boys hadden zich al direct geplaats voor de 2e upperbracket ronde ipv de eerste ronde. De match tegen R4GE.RL Fun werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen, ze kregen hier wel iets meer weerstand dan wat in de poulefase aanwezig was. Ook in de 3e upperbracket match wisten onze eigen jongens zich weer doorheen te knokken, want deze match werd uiteindelijk ook gewonnen met een eindstand van 2-1. Waardoor ze zichzelf hadden geplaatst voor de eerste halve finale, waar het team mCon klaarstond om tegen onze jongens op te nemen. Deze halve finale match was een toch wel een interessant match om naar te kijken voornamelijk dat hier, voor beide teams wat meer weerstand was dan alle match daarvoor. Deze match kreeg naar een lange zware tocht uiteindelijk ook een winnaar en dat waren onze eigen boys waardoor ze direct doorgingen naar de finale. 

  In de finale namen ze het uiteindelijk ook weer op tegen het team van mCon. Deze match was voor onze boys toch een redelijke zware pot waar uiteindelijk mCon aan de langste eind trok. De eindstand kwam hier ook neer op een 1-4 verloren match. Ondanks dat zijn we gewoon natuurlijk apetrots op onze eigen jongens! 

  De uiteindelijke compo uitslag.
  #1 mCon
  #2 Get-Gaming
  #3 Team Qbyte
  #4 3P-eSports RL Main


  Congrats @ deze teams !
   

  IMG_7128.jpg


  Sign in to follow this  
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • 1485718796_facebook.png   1485718807_twitter.png   1485718847_youtube_v2.png   1485718864_16.png   1486316219_steam.png

 • Bestel via 1 van de onderstaande logo's om Get-Gaming te steunen !


  sponsorkliks.png

  kinguin-white.png
 • Member Statistics

  • Total Members
   2689
  • Most Online
   34

  Newest Member
  Lawyn
  Joined
×