Jump to content
 •        
 • Bl4zed
  Bl4zed

  The Reality 18 Overwatch Compo

  Onze Get-Gaming Overwatch team heeft afgelopen weekend ook een mooi resultaat neergezet op The Reality LAN.

  In de poulefase namen ze het op tegen de teams zoals ECV, JTF.Overwatch en Milkstream.
  Onze eigen boys begonnen sterk aan de eerste match, want ze namen het op tegen het team Jointheforce.Overwatch. Deze match werd uiteindelijk gewonnen met een 2-0 overwinning. De volgende match van de poulefase was tegen het team Milkstream, deze werd ook gewonnen met een eindstand van 2-0. De 3e match was een wat zwaardere pot want hier moesten het tegen het team van ECV opnemen. Hier in wisten onze eigen boys helaas niet te winnen voornamelijk dat ECV toch iets sterker bleek te zijn dan gedacht. Gelukkig werd de laatste match in de poule wel weer gewonnen door onze eigen jongens wat resulteerde in plek in de volgende ronde (Upperbracket). 

  De eerste upperbracket match moesten ze winnen van het team mCon om weer een ronde verder te gaan. Helaas was deze match ook geen gemakkelijke match voor de boys want uiteindelijk werd de eindstand 2-3 voor mCon. Dus het team moest via de lowerbracket zich zien terug te knokken voor een evt podiumplaats. De eerste lowerbracket match was tegen het team van Apex.Animals hierin wisten onze eigen jongens wel weer in te winnen met een eindstand van 3-0. Waardoor ze uiteindelijk in de lowerbracket finale weer op moest nemen tegen het team van mCon deze match was weer een zwaar bevochten match voor onze eigen jongens waar uit bleek dat mCon toch net weer een tegenstander was om mee op te passen. De eindstand was dan ook in de lowerbracket finale een 0-3 voor het team mCon. 

  De uiteindelijke compo uitslag.
  #1 ECV.Overwatch
  #2 mCon esports.OW
  #3 Get-Gaming

  Congrats @ deze teams!
   

  IMG_7126.jpg


  Sign in to follow this  
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • 1485718796_facebook.png   1485718807_twitter.png   1485718847_youtube_v2.png   1485718864_16.png   1486316219_steam.png

 • Bestel via 1 van de onderstaande logo's om Get-Gaming te steunen !


  sponsorkliks.png

  kinguin-white.png
 • Member Statistics

  • Total Members
   2694
  • Most Online
   34

  Newest Member
  Lawyn
  Joined
×