Jump to content
 •            
 • Sign in to follow this  

  De Get-Gaming Lan 2017


  Bl4zed

  Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver! De lang verwachte Get-Gaming lan. 
  Als mede organisator van dit prachtige evenement neem ik (Sp1noo) jullie een stukje mee in hoe dit mooie evenement tot stand is gekomen en uiteraard ook de beleving van onze leden! 

  Lang voor het evenement begon zijn wij van de Get-Gaming staff bezig geweest met het organiseren. 

  Als eerste is de locatie aan de beurt. Een aantal leden zijn hevig opzoek geweest naar verschillende locaties, na die te hebben bezocht zijn we uiteindelijk gestrand bij Biestheuvel te Hoogeloon. Het is een landgoed met verschillende accommodaties waar eventueel meerdere evenementen tegelijk kunnen worden gehouden. Na een tweede bezoek en alles opgemeten te hebben wisten we het zeker! Dit wordt onze top locatie! 
  Van te voren wisten wij niet hoeveel er mee zijn gegaan en hebben 3 delen van het landgoed afgehuurd. Genoeg ruimte dus!
  Na de definitieve locatie kwamen alle andere voorbereidingen aan te pas, Horeca, technische gedeelte, financiën. (hiermee ga ik jullie niet lastig vallen hoor geen zorgen) 

  Dan was de dag van de opbouw. 
  Om 13:00 zouden we daar moeten zijn, door files en de hele mik mak werd dit wat later, niet getreurd alles komt goed! 

  Als eerst zijn de tafels aan de beurt alles zou op de juiste manier zijn opgemeten maar helaas.. sommigen leden zijn niet de slimste<3 Met een beetje puzzelen zijn we eruit gekomen en is alles gereed voor het technische gedeelte. Chixe, Fabby en XtraRobson hebben voor ons de techniek + Lan verbinding geregeld. 

  Ondertussen zijn Bobby, Flame, Atmos en Sp1noo naar de winkels geweest om de gemaakte boodschappenlijstjes om te zetten in echt voer en drinken!  

  Rond een uur of 7 was alles gereed om te starten. In de avond heeft Atmos zijn kookkunsten getoont door lekkere pasta voor de groep te maken. Natuurlijk veel te veel voor een heel leger aan gamers! Het was een gezellige maar koude avond, gelukkig was er buiten een overdekt gedeelte dat je nooit in de regen stond, ook hebben we een aantal vuurkorven mogen gebruiken. De eerste avond geen brandhout dus de aanmaak blokken gingen super snel.

  Toen was de dag aangebroken dat de LAN echt kon beginnen! Bl4zed heeft zijn stream setup opgezet en de stream aangezet voor het grootste gedeelte van de lan. De genodigde stroomde langzaam het gebouw binnen, hier en daar zag je wat leden lopen met schermen, pc’tjes en stoelen. een voor 1 sluiten ze hun pc aan en het feest kon ook voor hen beginnen. 
  De donderdag avond was voor ons een speciale avond. Ons CS:GO team moest spelen bij MijnDomeinMasters. Een deel van ons ging erheen om de pro spelers te supporten. (Zo zijn wij dan ook weer!) Voor de leden die op locatie bleven hebben we een beamer geregeld. Eerst wilden we dit in de lanzaal zelf plaatsen maar de muren waren geen succes, we hebben toen een laken gepakt en die opgehangen maar nog werd het hem niet. Uiteindelijk zijn we naar het lounge gedeelte gegaan! Zelfs dat hadden we! Daar hebben we de beamer op de perfecte witte muur laten schijnen. De banken hebben we in huiskamer modus gezet licht uit Spot op de jongens en gaan!!! Na veel gejuich gelach en gejoel hebben we toch verloren die match. Maar nu geen zielige gezichten, dit is pure tactiek voor de rematch in de finale! De nacht is nog lang door gegaan en de volgende ochtend kwam iedereen met hun slaperige koppies aan de ontbijttafel zitten. Die vrijdag kwamen de rest van de leden aanzetten. Toen was het ineens echt vol! Super gezellig dus!
  Ganja smoker heeft in de keuken voor ons lekkere verse broodjes gebakken. Atmos en Bobby hebben voornamelijk heerlijke broodjes belegd die we voor een mooi prijsje konden kopen! 
  Jongens ontzettend bedankt voor dit super lekkere voer! 
  In de avond had iedereen zich opgegeven voor het arrangement soep met brood! 
  Als we eerlijk zijn hadden we een verse soep lekkerder gevonden dan tomatensoep uit blik. Buiten dat was het zeker niet verkeerd! 

  Vrijdag was een doodnormale lan dag, hier en daar wat compo’s die begonnen onder andere: League of legends 1vs1 aram, Rocket league, Hearthstone.
  Die compo’s zijn voor een groot deel gespeeld die avond. 

  De zaterdag begon de dag met het verder gaan van de compo’s helaas waren er hier en daar wat technische problemen waardoor het minder snel ging als wij wilden. 
  Iedereen keek de hele dag al uit naar de main compo van ons event! Poker!!! 

  Die dag hadden de meeste ook een arrangement en konden we aanschuiven aan een heerlijk buffet. Na het eten was het dan eindelijk zover, de pokertafels werden neergezet de stoelen aangeschoven de beamer met de timer aangezet, de chips werden gekocht en het pokeren kon beginnen! Het ging bij sommigen super snel en werd er in de eerste 5 minuten al een rebuy gekocht! daarna gingen de all ins en de rebuys hard. 
  Na een uur kon je geen rebuy meer doen en vlogen de spelers er 1 voor 1 uit. Sommigen vonden de zit te lang en gingen random all in. Anderen hebben doorgespeeld tot de finale tafel. Die bestond uit: Bl4zed, Dellmorte, GostarG, Chixe, Kalemanus en Bobby de man die niet te vinden is! Uiteindelijk was Dellmorte de grote winnaar van de avond en ging er met een leuk prijsje vandoor! 
  Later die avond werden de compo’s nog wat verder gespeeld. 
  Toen was voor sommigen de laatste dag van de lan alweer aangebroken. 
  De ochtend startte met de compo’s die af gespeeld moesten worden. 

  De winnaars van de compo’s zijn:
  League of legends: Sascha 
  Rocketleague 1 v 1: Kred
  Hearthstone: Kistjesman Theo
  Rocketleague 2v2 : HuntHunt95
  CS:GO: Nino Nino Nii
  Formule 1: Chixe 

  Die avond hebben we nog ons laatste arrangement gehad betreft het eten! Een super leuke lekkere BBQ binnen! Hierna werd er een Formule 1 compo gehouden wat 1 grote ramp was, Ik heb nog nooit zoveel botsingen en crashes gezien als in die compo!! 
  Die avond zijn de overgebleven mensen op tijd gaan slapen want maandag was alweer de laatste dag!
  De dag van de afbouw.
  Iedereen kwam uit zijn bedjes gestrompeld om te gaan ontbijten. De wekkertjes gingen om 9 uur en we waren allemaal paraat!
  Toen iedereen zijn bakje koffie op had konden we beginnen! 
  Eerst werden de pctjes met pijn en moeite weer ingeladen, de rotzooi in vuilniszakken gedeponeerd en de tafeltjes weer schoon. De week erop kwam er nog een andere clan dus de tafels mochten gelukkig blijven staan. De keuken was een grote rotzooi en die hebben we met 4 man ook voor zover het kon netjes opgeruimd. De koelkasten geleegd, De laatste dingen gedaan en iedereen kon vermoeid maar voldaan naar huis! 

  Het was een top weekend en iedereen bedankt voor jullie inzet en gezelligheid! 
   

  IMG_7139.jpg

  IMG_7144.jpg

   

  IMG_7157.jpg

  IMG_7158.jpg

  IMG_7164.jpg

   

  IMG_7172.jpg

  IMG_7177.jpg

  IMG_8634.jpg

  IMG_8636.jpg

  IMG_8638.jpg

  ba103560-3bad-49ab-8600-3e43fd5da7b8.jpg

  58cd4de6-1b02-42aa-9774-a68f1acb4956.jpg

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • 1485718796_facebook.png   1485718807_twitter.png   1485718847_youtube_v2.png   1485718864_16.png   1486316219_steam.png

 • Bestel via 1 van de onderstaande logo's om Get-Gaming te steunen !


  sponsorkliks.png

  kinguin-white.png
 • Member Statistics

  • Total Members
   2,686
  • Most Online
   34

  Newest Member
  Jan
  Joined
×