Jump to content

Welcome to Get-Gaming

The Get Gaming Community has risen from the ashes of different clans, teams and communities.
We have learned from trial and error that an actual valhalla for all gamers alike was still missing in the big world of gaming nowadays.
Sign Up Now

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. NK Hearthstone

  Op Zondag 15-10-2017, 2 dagen na de opening van de Esports Game Arena werd het eerste grote toernooi gehouden: Het Nederlandse Kampioenschap Hearthstone. De Esports Game Arena in de Raadhuisstraat, Alphen aan den Rijn is de droom van Initiatiefnemer Thomas Runhart: "Mijn droom was om een unieke locatie te creëren voor iedereen met een passie voor games en esports”. Na de kwalificaties namen 16 van de Nederlandse beste spelers het tegen elkaar op. De finale werd bereikt door Get Gaming Community Theo en mCon esports Archenemy. In deze zinderende finale wist GG Theo de winst te pakken en mag zich Nederlandse Kampioenschap Hearthstone 2017 noemen. Wij willen hem hiermee heel erg feliciteren ! De matches zijn terug te kijken op twitch.tv/esportsgamearena Video’s. Wat staat er voor onze Nederlandse Kampioenschap Hearthstone 2017 nog meer te wachten ? Kan GG Theo ook DreamHack Winter 2017 winnen? We houden jullie op de hoogte. Tot die tijd kan je GG Theo volgen op; twitch.tv/theohs_
 3. IMG_7128.jpg

 4. IMG_7126-3.jpg

 5. IMG_7122.jpg

 6. IMG_7039-2.jpg

 7. IMG_7030.jpg

 8. The Reality 18 Overwatch Compo

  Onze Get-Gaming Overwatch team heeft afgelopen weekend ook een mooi resultaat neergezet op The Reality LAN. In de poulefase namen ze het op tegen de teams zoals ECV, JTF.Overwatch en Milkstream. Onze eigen boys begonnen sterk aan de eerste match, want ze namen het op tegen het team Jointheforce.Overwatch. Deze match werd uiteindelijk gewonnen met een 2-0 overwinning. De volgende match van de poulefase was tegen het team Milkstream, deze werd ook gewonnen met een eindstand van 2-0. De 3e match was een wat zwaardere pot want hier moesten het tegen het team van ECV opnemen. Hier in wisten onze eigen boys helaas niet te winnen voornamelijk dat ECV toch iets sterker bleek te zijn dan gedacht. Gelukkig werd de laatste match in de poule wel weer gewonnen door onze eigen jongens wat resulteerde in plek in de volgende ronde (Upperbracket). De eerste upperbracket match moesten ze winnen van het team mCon om weer een ronde verder te gaan. Helaas was deze match ook geen gemakkelijke match voor de boys want uiteindelijk werd de eindstand 2-3 voor mCon. Dus het team moest via de lowerbracket zich zien terug te knokken voor een evt podiumplaats. De eerste lowerbracket match was tegen het team van Apex.Animals hierin wisten onze eigen jongens wel weer in te winnen met een eindstand van 3-0. Waardoor ze uiteindelijk in de lowerbracket finale weer op moest nemen tegen het team van mCon deze match was weer een zwaar bevochten match voor onze eigen jongens waar uit bleek dat mCon toch net weer een tegenstander was om mee op te passen. De eindstand was dan ook in de lowerbracket finale een 0-3 voor het team mCon. De uiteindelijke compo uitslag. #1 ECV.Overwatch #2 mCon esports.OW #3 Get-Gaming Congrats @ deze teams!
 9. Disney 2017! #vlog

  Waren super dagen! <3
 10. The Reality 18 Rocket League Compo

  Get Gaming Rocket League team had afgelopen weekend wederom een mooi resultaat neergezet op de The Reality LAN. In de poulefase namens het op tegen teams van o.a GMNL, paRalyzed Gaming 1 en doenormaal. De eerste match werd gespeeld tegen het team paRalyzed Gaming 1, deze match werd uiteindelijk gewonnen door onze boys. De tweede match werd gespeeld tegen het team GMNL, deze werd uiteindelijk ook gewonnen met een eindstand van 2-0. De derde match werd gespeeld tegen het team doenormaal, ook deze match werd uiteindelijk gewonnen met 2-0. Na de poulefase gingen ze direct door naar de Upperbracket waar het team R4GE.RL Fun klaarstond. R4GE.RL Fun moest eerst nog een match spelen voor ze tegen onze team moesten gaan spelen. Want onze eigen boys hadden zich al direct geplaats voor de 2e upperbracket ronde ipv de eerste ronde. De match tegen R4GE.RL Fun werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen, ze kregen hier wel iets meer weerstand dan wat in de poulefase aanwezig was. Ook in de 3e upperbracket match wisten onze eigen jongens zich weer doorheen te knokken, want deze match werd uiteindelijk ook gewonnen met een eindstand van 2-1. Waardoor ze zichzelf hadden geplaatst voor de eerste halve finale, waar het team mCon klaarstond om tegen onze jongens op te nemen. Deze halve finale match was een toch wel een interessant match om naar te kijken voornamelijk dat hier, voor beide teams wat meer weerstand was dan alle match daarvoor. Deze match kreeg naar een lange zware tocht uiteindelijk ook een winnaar en dat waren onze eigen boys waardoor ze direct doorgingen naar de finale. In de finale namen ze het uiteindelijk ook weer op tegen het team van mCon. Deze match was voor onze boys toch een redelijke zware pot waar uiteindelijk mCon aan de langste eind trok. De eindstand kwam hier ook neer op een 1-4 verloren match. Ondanks dat zijn we gewoon natuurlijk apetrots op onze eigen jongens! De uiteindelijke compo uitslag. #1 mCon #2 Get-Gaming #3 Team Qbyte #4 3P-eSports RL Main Congrats @ deze teams !
 11. The Reality 18 CS:GO Compo

  Get Gaming presenteert een nieuw CS:GO team met een verrassend resultaat. Met in de lineup; wondr, waLLy, blackie, kzealos en NiNo. In de poulefase werd gespeelt tegen CS:GOGOGOGO, een match die werd gewonnen met 16 - 0. De 2de match tegen Razor e-Sports werd gewonnen met 16 - 1. Daarmee werd zeer overtuigend de upper bracket bereikt. In de upper brackets werd de 1st match gewonnen van Iguana MSI. De 2de match tegen Goodbyezan werd wederom gewonnen. Ook de 3de match tegen NTC by banaan.nl was een winst voor de jongens van Get Gaming. In de 4de ronde kwam de echte uitdaging tegen het team van mCon Esports. “The best of 3” werd in spannende matches door mCon Esports gewonnen met 2 - 1. In de lower brackets moest worden gespeelt tegen de DutchWarriors, die in de upper brackets verloren hadden van Asterion. De DutchWarriors wonnen in de lower bracket van Jade Esports en Goodbyezan. De match tegen DutchWarriors werd door Get Gaming gewonnen met 16 - 8. De volgende match was tegen R4GE Gaming, die ook door Asterion naar de lower bracket was gestuurd. Met een zeer mooie 16 - 5 winst voor Get Gaming werd de top 3 bereikt. Wederom moest er gespeelt worden tegen mCon Esports, die ook de match tegen Asterion hadden verloren. Wederom werd “The best of 3” door mCon Esports gewonnen met 2 - 1. Hiermee werd de 3de plek van de The Reality 18 CS:GO Compo een feit. In de finale speelde mCon Esports tegen de ongeslagen jongens van Asterion. In “The best of 5” wisten de jongens van mCon Esports het hoofd “cool” te houden en wonnen de finale met 3 - 1. De uiteindelijke compo uitslag. #1 mCon Esports #2 Asterion #3 Get-Gaming #4 R4GE Gaming Congrats @ deze teams !
 12. IMG_6876.jpg

 13. IMG_6930.jpg

 14. IMG_6847.jpg

 15. IMG_6707.jpg

 16. IMG_6871.jpg

 17. IMG_6860.jpg

 18. IMG_6841.jpg

 19. IMG_6691.jpg

 20. IMG_6688.jpg

 1. Load more activity
×